Bert Hamers Installatietechniek is een bedrijf dat al sinds 2009 bestaat. In principe werken we zelfstandig maar ik heb een vaste groep mensen waar ik veel mee samenwerk. Daarom kunnen we ook grotere projecten aan als dat moet. Wij werken voor zowel particulieren als aannemers.

De installatiewereld heeft niet stilgestaan de laatste jaren. Vooral op het gebied van duurzaam is er veel verandert de laatste jaren. Zo hebben wij al jaren kennis op het gebied van bijvoorbeeld zonneboilers. Maar uiteraard komen wij ook veel bij klanten voor het plaatsen van een CV-ketel en/of onderhoud van de CV-ketel.

Onze specialiteit is badkamers. Van een standaard badkamer tot de aan de meest luxe, we kunnen het regelen voor. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op wat de mogelijkheden voor u zijn.

Wij zijn gevestigd in Kerkrade van hieruit werken wij ook hoofdzakelijk in de regio. 

Bij ons installatiebedrijf zit de toegevoede waarde in het personeel: allemaal actueel geschoold, in het bezit van essentiële diploma’s en uiterst ambitieus in hun werk. Ze gaan voor één kwaliteit: de allerbeste, dat merkt u in de praktijk.

En volgens het principe: de klant is koning, dat zijn we aan onze naam verplicht. Alleen voor u  de beste product en/of dienst tegen de beste prijs.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.